Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Celé leto v znamení módy na streche Eurovey

Krásna Evka Cifrová a Zuzana Haberová Zobraziť galériu (11)
Krásna Evka Cifrová a Zuzana Haberová (Zdroj: David Duducz a StarStore)

V známom Roof Bare na streche najobľúbenejšieho obchodného domu sa od augusta začali konať pravidelné módne prehliadky pod názvom CATWALKTALK.

Horúci augustový mesiac otvorila Nela Kočišová so svojim butikom Star Store, kde sa prezentovali značkové kúsky oblečenia od osobností slovenského showbiznisu. Magdaléna Šebestová, Ivana Kičikoleva, Alena Heribanová, Soňa Skoncová a mnohé ďaľšie známe ženy prispeli svojim oblečením do obchodu, aj do prehliadky. Večerom ako inak sprevádzal pre to najpovolanejší Peter Kočiš. Okrem Lenky Šoošovej, Karin Haydu a Kristíny Kormúthovej, ktoré vďačne pomohli svojej priatelke Nele Kočišovej s predvádzaním, sa prišli na CATWALKTALK pozrieť aj Eva Cifrová, Zuzana Haberová, Ivana Kičikoleva, Lucia Forman Habancová, Thomas Puskailer s manželkou Abbie, Miss Universe 2013 Jeanette Borhyová a ďalší. Tento horúci letný večer priniesol „na strechu“ krásne ženy v odvážnejších kúskoch oblečenia, ktoré potešili najmä zrak pánov, no aj fotoreportérov, ktorých fotografie z ROOF BARu obleteli cez média celé Slovensko za pár hodín. Každá CATWALKTALK je z dielne agentúry Cherry&Cherry, ktorá tento krát zaspolupracovala s modelingovou agentúrou NewFaceManagement, so šikovným tímom profesionálnych vizážistiek nezávislej riaditeľky Mary Kay Ivany Christovej a Roof Barom. Vo VIP boxoch sa nalieval opäť Moët, ako to už na top eventoch býva dobrým zvykom.

Presne v tomto "bare na streche Eurovey" budú módne večery s názvom CATWALKTALK pokračovať a to nasledovne:

21.8. STREDA: CATWALKTALK FashionShow JANA JURČENKO so známymi modelkami z MiX model management, zároveň Club305 on the ROOF - summer edition vol.1, DJ Billy Hollywood,

22.8. ŠTVRTOK: CATWALKTALK FashionShow GUESS&PINKO with AMILEN agency, bodysushi, barmanská show, show majstra sveta v hairstylingu, dj Hajtkovič,

23.8. PIATOK: dokumentárne umenie, premietanie wakeboardoveho dokumentu svetoveho formátu: A WAKE a Viktor Hazard ako dj, pokračovanie v The Club!!!

24.8. SOBOTA: CATWALKTALK Fashion Show plaviek, spev: Natalia Hatalová s klavírnym doprovodom Milanom Olšiakom, Vanessa Sarkozi, Elvi a dj... na móle uvidíme aj známe osobnosti doplnené krásnymi modelkami z NewFaceManagement, ktorým urobia profesionálne účesy šikovní hairstylisti zo Salónu Pod Hradom. Pokračovanie samozrejme v TheClub na CHRISTMASS PARTY Cherry&Cherry,

25.8. NEDEĽA: sushi na večeru v ROOF BARe, kde sa opäť všetci stretnú na veľkej afterparty

27.8. UTOROK: CATWALKTALK Fashion Show odevov a doplnkov z obchodu LUXSTORE svetoznámych módnych značiek ako D&G, Victoria's Secret, MET, Justor, Bebe, Jeffrey Campbell, Rayban, Michael Kors. To všetko na tých najkrajších modelkách z modelingovej agentúry MiX model management.

A ešte jedna zaujímavosť: O pitný režim modeliek sa stará zdravá fashion minerálna voda Vöslauer, ktorá sa začína na Slovensku čím ďalej, tým viac prezentovať pri kvalitných módnych projektoch, akým CATWALKTALK určite bude.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu