Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi playmate Cifrová sa doma necíti dobre: Toto jednoducho neznášam!

Eva Cifrová neznáša zimu, sneh, mrznutie a nútené silvestrovské oslavy. Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová neznáša zimu, sneh, mrznutie a nútené silvestrovské oslavy.

BRATISLAVA – Najradšej by tu nebola! Playmate Eva Cifrová (31) je známa tým, že si každú zimu dopraje pravidelný oddych pri mori. Tento rok jej však podobný útek za teplom nedovolili pracovné povinnosti. Sexi blondínka si tak po dlhej dobe bude musieť na Slovensku pretrpieť to, čo zo srdca nenávidí – nízke teploty, sneh a mrznutie. No to zďaleka nie je všetko, čo modelke na tomto ročnom období vyslovene prekáža. Na silvestrovskú zábavu ju radšej ani nepozývajte.

Playmate Eva Cifrová by sa v týchto chvíľach najradšej vyhrievala na slniečku niekde na príjemnej dovolenke pri mori. Každý rok sa totiž vyhýbala treskúcej zime odcestovaním za teplom. Tentoraz jej však plány zmarili pracovné povinnosti. „V zime utekám preč, takže by som chcela utiecť aj teraz. Ale bohužiaľ mi manažér povedal, že december a január máme úplne pracovne obsadený, takže neviem, či tam bude priestor na dovolenku. Ale budem sa snažiť urobiť všetko pre to, aby som mohla odísť do tepla,“ netajila svoje úmysly blondínka.

Sexi modelka totiž už od detstva chladné počasie vyslovene nenávidí. „Neznášam zimu, sneh a mrznutie. Už ako dieťa som nemala rada sánkovanie, lebo mi bola zima. Milujem iba leto a teplo,“ prezradila rodáčka z Nitry. Podobné antipatie však Cifrová pociťuje aj k silvestrovským zábavám, a preto Nový rok jednoducho neoslavuje. „Nenávidím Silvester. Minulý rok som bola sama doma so psíkom, ešte pred polnocou som zaspala a bola som šťastná a spokojná. Vôbec nerozmýšľam nad tým, kde budem na Silvestra, takže ma to netrápi a ani ma to nezaujíma. Nič neplánujem. Keď budem doma pozerať telku, budem šťastná a spokojná,“ povedala silikónová sexica o odpore k oslavám na prelome starého a nového roka.

Dôvod je jednoduchý - plánované zábavy jej jednoducho nevyhovujú. „Pre mňa je Silvester nútená zábava. Nepotrebujem nasilu vymýšľať, kam teraz pôjdem. Viem sa zabaviť, keď na to mám náladu a nie, keď musím,“ uzavrela túto tému playmate.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Evou Cifrovou o Vianociach a Silvestri.

Rozhovor s Evou Ciforovou o Vianociach a Silvestri

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu