Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

VIDEO Úžasný moment: Muž zachytil svoju priateľku pri skoku z balkóna!

(Zdroj: YouTube)

HARBIN - Hádka mileneckého párika v čínskom meste Harbin sa takmer skončila tragédiou. Stačili pomalšie reflexy muža a jeho priateľka sa mohla zabiť pri nešťastnom páde, resp. skoku z balkóna. On ju však stihol zachytiť v tom správnom okamihu.

Žena zamkla pred svojím partnerom byt na piatom poschodí, preto zbehol nižšie k susedovi, aby sa s ňou mohol porozprávať z balkóna. Číňanka však nedávala pozor a prepadla sa cez rímsu. Našťastie ju ale jej priateľ zachytil, uviedla Čínska štátna televízia. Iné zdroje však tvrdia, že mladá žena chcela spáchať samovraždu a okolostojaci dole ju prosili, aby to nerobila.

Podľa informácií v reportáži mužovi susedova dcéra uviazala okolo pása lano, aby sa mohol spustiť z okna dolu hlavou a lepšie zabezpečiť svoju priateľku. Po chvíli prišli na miesto hasiči. ktorí sa vyšplhali hore a krkolomným spôsobom pomohli dostať sa žene späť do bezpečia. Záchranná akcia trvala podľa portálu novinky.cz asi 20 minút.

"Vyliezli sme na tretie poschodie. Stál som na okennej rímse, jednou rukou som sa držal okna a tou druhou som ženu tlačil hore," povedal jeden z hasičov. Informácie o zdravotnom stave ženy ani identita zúčastnených neboli zverejnené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu