Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Desivá smrť na prvom rande: Jennifer (†35) sa zrútila z balkóna apartmánu!

Jennifer Rosoffová Zobraziť galériu (2)
Jennifer Rosoffová (Zdroj: linkedIn)

NEW YORK - Jennifer Rosoffová, ktorá bývala na newyorskom Manhattane, zomrela počas svojho prvého rande s novou známosťou. Muža zaviedla na prehliadku svojho apartmánu a sama si vyšla na balkón zapáliť. O pár minút neskôr sa zrútila zo 17. poschodia.

Podľa newyorskej polície sa tragédia odohrala vo štvrtok v noci, keď sa Jennifer oprela alebo si sadla na zábradlie. Server dnainfo.com uviedol, že jej spoločník ju varoval, aby to nerobila, ale ona mala odvetiť, že to robí po celý čas a nič sa nestalo.

Potom údajne muž začul akési praskanie a žena sa zrútila z balkóna do noci. Počas pádu mala podľa denníka The New York Post kričať. Pristála až dolu na stavebnom lešení a záchranka, ktorá prišla na miesto činu, mohla už skonštatovať iba jej smrť. Jennifer sa nehýbala, ani nedýchala.

"Počula som dupot včera v noci," povedal susedka Sara Shubertová, ktorá tu žije už osem rokov. "Priateľ mi povedal, že videl, ako muž zbesilo vybehol dolu na prízemí z výťahu a kričal: "Moja priateľka spadla! Spadla z budovy"," dodala Sara.

"Počul som krik a vyšiel som z bytu," uviedol sused, ktorý si neželal byť menovaný. Na chodbe našiel muža, ktorý vraj hystericky plakal a povedal mu, že on a Jennifer boli na prvom rande.

"Práve sa vrátili a ona mu ukázala svoj byt. Povedal, že vyšla s drinkom na balkón. Potom zábradlie povolilo," prezradil sused.

Desivá smrť na prvom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: dnainfo.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu