Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšie strašidelné VIDEO: Zo zrkadla na toalete zíza na ľudí smrť!

(Zdroj: video)

LONDÝN - So šoférovaním v opitosti majú problémy snáď všetky krajiny sveta, ale niektoré sa snažia apelovať na návštevníkov krčiem drsnejším spôsobom ako iné. Britské ministerstvo dopravy si zvolilo podľa mnohých šokujúcu cestu, akou sa dá na nebezpečenstvo alkoholu za volantom upozorniť. Krátky spot si však našiel svojich skalných fanúšikov.

Reklama, ktorú pre ministerstvo vytvorila agentúra Leo Burnett, vsadila na koncept skrytej kamery. Tá zachytáva zákazníkov londýnskej krčmy pri návšteve toalety. V momente, keď si umývajú ruky, sa zrkadlo náhle roztriešti a objaví sa v ňom zakrvavená hlava ženy.

Ide samozrejme o figurínu a vystrašení muži sú najatí herci, ale aj tak reklama na mnoho divákov zapôsobila. Šokujúci a radikálny štýl spotu podľa nich k tejto vážnej téme patrí a názorne ukazuje na problém riadenia v opitosti.

Týmto spôsobom sa ministerstvo dopravy snaží v rámci svojej kampane Think! (Premýšľajte!) poukázať na nehody spôsobené opitými vodičmi. Ich počet sa vo Veľkej Británii za posledné roky síce výrazne znížil, ale stále sú príčinou 15 percent všetkých úmrtí na ceste. Informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu