Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nový trend v tetovaní: Ženy chcú byť sexy s takýmito bradavkami!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Ženy v snahe o dosiahnutie atraktívnosti zachádzajú do rôznych extrémov. Najnovším trendom je tetovanie bradaviek, ktoré pôvodne slúžilo pri rekonštrukčnej plastike. Dnes sa vďaka nemu cítia niektoré dámy oveľa viac sexy.

Technika mikropigmentácie vznikla asi 15 rokmi a odvtedy zaznamenala veľký boom nielen u žien, ktoré podstúpili mastektómiu, ale aj tých, ktoré si chcú vylepšiť svoje telo. "Efekt je neuveriteľne realistický. Väčšina mojich klientiek chce tmavšie a výraznejšie bradavky a dvorce. Tiež dokážeme vytvoriť perfektnú vysokú kruhovú bradavku, s ktorou prsia vyzerajú oveľa elegantnejšie, opraviť akúkoľvek asymetriu alebo zvýšiť prirodzenú pozíciu bradavky. Tiež mám pár klientiek, ktoré požiadali o bradavky v tvare srdca alebo hviezdy, čím sa rozhodne líšia. Vyzerajú skvele," prezradila vedúca technička Kelly Forshawová.

"Tento proces je veľmi rýchly a jednoduchý. Dajú sa vytvoriť perfektné bradavky počas dvoch polhodinových sedení, ktoré stoja v prepočte cca 470 eur. Klientky budú musieť farbu dopĺňať približne každý rok a pol, čo ich vyjde 200 eur pre obe bradavky. Postup je bezbolestný, pretože oblasť je znecitlivená," prezradila Forshawová, podľa ktorej sa týmto spôsobom dajú prsia dokonca vizuálne vyzdvihnúť bez nutnosti chirurgického zákroku.

"Ľudia si môžu myslieť, že je to povrchné, ale môže to mať obrovský psychologický dopad na ženy. Moje klientky hovoria, že sa cítia ženskejšie a oveľa viac sexy," prezradila portálu thesun.co.uk technička, podľa ktorej bude trend pigmentácie naďalej stúpať, pretože výsledky sú ohromujúce.

Nový trend v tetovaní:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.uk)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu