Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Poľka (21) šokuje nahým videoklipom: Oslava penisov a pŕs!

Margaret v obklopení nahoty Zobraziť galériu (2)
Margaret v obklopení nahoty (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Mladá Poľka, ktorá si hovorí Margaret, sa chce stať popovou hviezdou. Ku svojej piesni nazvanej "Thank You Very Much (Veľmi pekne ti ďakujem) natočila videoklip, ktorý okamžite vzbudil veľkú pozornosť. Je totiž plný ľudí, mladých i starých, ktorí otŕčajú svoje prsia a penisy.

Dvadsaťjedenročná Margaret vie, ako vzbudiť záujem. Stačilo, aby ku svojmu pilotnému singlu natočila kontroverzné video, v ktorom sa to len tak hemží naháčmi rôzneho veku a tvaru.

Ústredným príbehom klipu je fiktívna narodeninová oslava otca mladej blondínky. Začína sa príhovorom jej rodičov, ktorí sú, ako divák zistí po pár sekundách, taktiež obnažení. Potom už nasledujú zábery na niekoľko desiatok hostí v dobrej nálade.

Poľka (21) šokuje nahým
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Medzi najpamätnejšie scény určite patrí tá, kedy sa obdarený Afroameričan oháňa svojím "náradím" či moment, keď účastník večierka vyrazí Margaret svojím penisom pohár z ruky.

Hoci intímne partie všetkých naháčov sú vo videu zarastrované, speváčka takýto luxus počas natáčania nemala. "Bolo to bizarné. Jeden starší pán sa ma snažil zbaliť tým, že mi povedal, že na žiadnej časti svojho tela nemá ani jeden chlp. Toho druhého, čo mi vtákom zhodil pohár na zem, som zas pochválila za jeho penisové herectvo," povedala denníku The Sun.

Poľka šokuje nahým videoklipom

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu