Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otrasné VIDEO z Číny: Otec na ulici zmlátil dcérku kvôli zašpinenému autu!

Dcérku tyranský otec aj kopol Zobraziť galériu (2)
Dcérku tyranský otec aj kopol (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Deti sú všade rovnaké. Zmysel pre poriadok v útlom veku ešte príliš vyvinutý nemajú a tak po nich musí takmer vždy upratať niekto iný. To ale určite nie je dôvod na to, aby boli bité ako žito. Istého Číňana napríklad vytočilo, že mu dieťa narobilo bordel v aute. Následný trest bol naozaj krutý.

Každý rodič musí rátať s tým, že jeho ratolesť občas narobí neporiadok. Väčšinou za to zlízne slovné napomenutie, prípadne jednu "výchovnú". Číňan z nasledujúceho videa má ale iné výchovné metódy. Po tom, ako mu dcérka nechala v aute prázdne vrecko od jedla, ju potrestal spôsobom, aký by sa sociálnym úradom zrejme príliš nepáčil.

Najprv dievčatko zbil po zadku a potom ho odvliekol ku neďalekému zábradliu, kde mu dlaňami stláčal hlavu tak, akokeby ju chcel rozpučiť.

Otrasné VIDEO z Číny:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Potom sa znovu vybral k vozidlu, aby upratal jeho interiér. Dcéra sa za ním rozbehla, vedomá si toho, že ho poriadne nahnevala. On ju ale opäť začal biť, akokeby ani nebola jeho dieťaťom.

Muž si okamžite po tom, ako sa video objavilo na internete, vyslúžil obrovskú kritiku. "Chúďa dieťa! Keď to vidím, mám chuť jeho otcovi dať poriadne po držke," napísal jeden z užívateľov. "Dúfam, že zaplatí za to, čo svojej dcére spravil. Nie aby bol rád, že ho Boh požehnal takým darom, akým deti sú, ale on ju ešte mláti, akoby to ani nebol živý tvor," pridáva sa druhý.

Otec mláti dcéru

Tento prípad nie je zďaleka jediný, ktorý poukazuje na nezvyčajnú krutosť v Číne. V roku 2011 tam napríklad dodávka zrazila dvojročné dievčatko. Hoci ležalo na zemi a krvácalo, nikto si ho nevšimol, nieto ešte, aby mu pomohol. O chvíľu ho dokonca prešlo ďalšie auto. Jüe Jüe nakoniec v nemocnici ťažkým zraneniam podľahla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu