Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželia (52, 55) spolu nikdy nespali: Jeho úd meral päť centimetrov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: doesthesizematter.com)

TAIPEI - Manželské páry na celom svete sa rozvádzajú z tých najrôznejších príčin. Raz je to vzájomné odcudzenie, inokedy nevera. Tá ale určite nebola dôvodom sporu jedného páru z Taiwanu. Žena totiž opustila svojho muža preto, lebo má extrémne malý penis. Kvôli tomu spolu nikdy nespali.

Zhang (55) sa s manželom Zhouom (52) spoznala v roku 2008 cez spoločného priateľa. Dvojica sa vzala po piatich mesiacoch. Taiwanka sa chcela so svojím nastávajúcim milovať ešte pred svadbou, ten to ale odmietal. Vraj z náboženských dôvodov. Prisľúbil jej však, že po svadbe budú súložiť najmenej trikrát týždenne.

Nevesta sa s týmto vysvetlením uspokojila a viac nedobiedzala. Potom ale prišla svadobná noc a spolu s ňou aj veľký šok. V posteli totiž zistila, že pohlavný úd jej partnera meria len päť centimetrov! "Jeho penis je miniatúrny, taký mávajú malí chlapci. Nikdy sme spolu nespali," povedala sklamane.

Z impotencie manžela bola Zhang, ktorá pracuje ako štátna úradníčka, frustrovaná. Povedala mu preto, aby zašiel k lekárovi a spýtal sa ho, či sa s tým nedá niečo robiť. Keď sa situácia nezlepšila ani po niekoľkých rokoch, žene došla trpezlivosť a so Zhounom sa rozviedla, uviedol The Sun.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu