Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Máte malý penis? Spravte z neho obra 5 trikmi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: lothariosguide.com)

PRAHA - Veľkosť pohlavného orgánu je pre niektorých mužov chúlostivou témou. Túžili by po takom, s ktorým by boli spokojnejší, ale zároveň im myšlienka na operáciu naháňa strach. V tom prípade by mali vyskúšať zopár trikov, ako svojej okrase aspoň opticky pridať pár milimetrov či dokonca centimetrov.

1. Pretiahnutie

Objímte rukami penis a natiahnite ho do dĺžky. Potom nechajte ruku kĺzať až k žaluďu. Následkom toho klesne miešok so semenníkmi dole. Pri tom pocítite, ako sa tkanivo na penise trochu naplní a penis je dlhší. Efekt síce po pár minútach skončí, ale dojem ste už urobili.

2. Vyholenie

Keď si oholíte svoje intímne oblasti, opticky sa vám penis predĺži minimálne o dva centimetre. Ak je totiž koreň penisu skrytý v chlpoch, zdá sa byť mužská pýcha kratšia.

3. Chudnutie

Čím väčšie máte bruško, tým kratší vyzerá váš penis. Takže dole s kilami. Za desať zhodených kíl získate minimálne 1,5 centimetra k dobru.

4. Vákuová pumpa

Vďaka jej pôsobeniu dosiahnete erekciu, a tým samozrejme aj predĺženie penisu. Krv, ktorá sa do neho vďaka prístroju napumpuje, ho predĺži. Efekt je ale krátkodobý a ani pravidelné používanie pumpy trvalé predĺženie nezaručí.

5. Špeciálne pomôcky

Existujú špeciálne prístroje, ktoré majú pri dlhodobom nosení úd predĺžiť. Predovšetkým tým, že ho rôznymi spôsobmi naťahujú. Predajcovia sľubujú predĺženie do dĺžky a šírky o niekoľko centimetrov. Dlhodobé užívanie je ale dobré konzultovať s lekárom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu