Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Senzácia na internete: Mladík prorokoval identitu nového pápeža!

Yolanda a Alejandro. Zobraziť galériu (2)
Yolanda a Alejandro. (Zdroj: Twitter)

MADRID - Slová istého španielskeho študenta, ktoré zverejnila na Twitteri jeho priateľka, sa stali zo dňa na deň senzáciou. Alejandro Rodriguez (22) mal týždne vopred predvídať identitu nového pápeža.

Pápež Benedikt XVI. oznámil svoju rezignáciu 11. februára a iba o pár hodín skôr sa malo mladíkovi prisniť niečo neuveriteľné. "Môj priateľ sa prebudil okolo štvrtej v noci a povedal, že sa mu zdalo o novom pápežovi s menom " František I." a Benedikt dnes odstúpi," znie správa na Twitteri jeho priateľky Yolandy De Mena, ktorú zverejnila 11. februára o 04:06 ráno miestneho času.

Je teda pochopiteľné, že odkedy bol minulú stredu za nového pápeža zvolený Argentínčan Jorge Mario Bergoglio (76), ktorý si vybral meno František, stal sa tento odkaz virálnym hitom. Niektorí fanúšikovia považujú rodeného Madridčana za nového Nostradama, zatiaľ čo iní tvrdia, že je reinkarnovanou chobotnicou Paulom, ktorá predpovedala výsledok ôsmich zápasov počas MS vo futbale v roku 2010.

Skeptickí užívatelia Twitteru však tvrdia, že dvojica nejako upravila dátum, aby sa dostala do stredu pozornosti. Alejadro a Yolanda niečo také však popierajú. "Nič sme nemenili. Stalo sa to presne tak, ako sme povedali," uviedlo mladé dievča s tým, že je ešte stále ohromené, akú popularitu si získali. Záujem sa však upiera najmä na Alejandra, ktorého už niektorí začali prosiť, aby im povedal výsledky žrebovania lotérie.

Senzácia na internete: Mladík
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu