Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Milovníci žien: Televízia odvysielala reportáž plnú pŕs!

Prsia a zase prsia Zobraziť galériu (2)
Prsia a zase prsia (Zdroj: YouTube)

HARTFORD - Jedna americká spravodajská televízia tento týždeň odvysielala reportáž o rovnoprávnosti žien. Tá bola ale doplnená veľmi nevhodnými ilustračnými zábermi, plnými fyzických prednosti, ktorými nežné pohlavie oplýva.

Kanál Fox CT si za rozporuplný príspevok vyslúžil obrovskú kritiku. Reportér v ňom informoval o pochode v meste Hartford, ktorý mal pripomenúť prínos žien pre spoločnosť. Hovorené slovo doplnil partiami obdarených žien, čo spôsobilo veľké rozhorčenie.

Milovníci žien: Televízia odvysielala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Všimla si to aj moderátorka v štúdiu, ktorá reportáž sledovala s veľkým znepokojením. Zrejme však bola v tom čase jediná, ktorá ju považovala za nevhodnú, pretože televízia ju krátko po tom ešte zreprízovala. Svoj prešľap si uvedomila až po tom, ako obdržala reakcie pobúrených divákov, napísal portál syracuse.com.

"Kanál Fox CT sa za svoje pochybenie ospravedlňuje. Takúto reportáž sme nikdy nemali odvysielať. Prijali sme potrebné opatrenia, ktoré zabezpečia, že nič podobné sa už v budúcnosti nezopakuje," uviedli predstavitelia televízie.

Prsia v televízii

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu