Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svetoví autori a transformační lídri prichádzajú na Slovensko

Marie Diamond Zobraziť galériu (4)
Marie Diamond (Zdroj: RealWoman)

BRATISLAVA - Navštívil nás Dalajláma. Jack Canfield. A teraz príde aj Marie Diamond. Každý z týchto lídrov je jedinečný, svojím spôsobom a životnou cestou šíri osvetu a pomáha ľuďom transformovať ich životy.

Na Slovensko koncom marca zavíta pre zmenu výnimočná dáma, Marie Diamond. Prezidentka Asociácie transformačného lídershipu v Európe, rečníčka, koučka, majsterka feng- shui, ktorú poznáte zo svetového filmového hitu alebo knihy Tajomstvo (The Secret).

Kľúč k tajomstvu

Vo filme Tajomstvo Marie Diamond vysvetlila, ako môžeme zákon príťažlivosti využívať vo svojej práci: Naše prostredie je podľa feng shui zodpovedné za 33,3% nášho mentálneho nastavenia a zákona príťažlivosti. Čokoľvek, čo je okolo vás vo vašej domácnosti, v kancelárii, vás ovplyvňuje 24 hodín denne. Farby, obrazy, spôsob, ako ste umiestnili svoj nábytok, symboly okolo vás vibrujú správu a ovplyvňujú vašu mozgovú frekvenciu a myšlienky. Chaotické miesto podnecuje chaos v mysli, ktorá tvorí myšlienky strachu a depresie. Krásne miesto a poriadok tvorí šťastnú myseľ s myšlienkami hojnosti a vy máte vo veciach jasno.

Transformuje nielen život, ale aj biznisy


Marie Diamond je viac ako 20 rokov poradkyňou a koučkou top svetových autorov, filmových a hudobných celebrít, lídrov spoločností z Fortune 500, klientov z korporátneho a vládneho sektoru, ktorým svojimi mimoriadnymi znalosťami z kvantovej fyziky, zákona príťažlivosti a feng-shui pomáha transformovať ich osobné a obchodné prostredie.

Marie Diamond tvrdí, že úspešní ľudia sú oveľa viac odhodlaní učiť sa a pracovať na sebe, ako by ste si mysleli. Jack Canfield, autor knihy Slepačia polievka pre dušu, Princípy úspechu a Tajomstvo, s Marie Diamond nielen spolupracoval, ale sú aj priatelia a takto na ňu spomína: „Stali sa mi dobré veci. Veľmi veľa dobrých vecí sa stalo mne a mojej rodine, odkedy si vstúpila do môjho života. Si úžasná učiteľka, koučka, poradkyňa a priateľka. Vážim si ťa a rešpektujem všetko, čo robíš. Som požehnaný, že ťa poznám.

Ak ste pripravení, máte príležitosť uskutočniť zmenu

V živote aj v biznise chceme byť úspešní. Existuje plán na úspech, cesta, ako to urobiť jednoduchšie a s menšou námahou. Marie Diamond je veľmi praktická, uvedomelá žena a naučí vás kroky, ktoré fungujú u každého a pomôžu vám dosiahnuť najväčší vplyv tou najrýchlejšou cestou. Posledných 20 rokov jej techniky úspešne používajú ľudia v mnohých krajinách sveta a aj ľudia na Slovensku, ktorí cítia, že sú pripravení zmeniť sa a urobiť vo svojom živote a aj v biznise veľký skok dopredu, majú teraz príležitosť.

„Som presvedčená, že musíme zharmonizovať naše duchovné dary, talenty, s ktorými sa  narodíme, s našimi ľudskými skúsenosťami- to ako v živote myslíme, cítime a konáme  a vyjadriť ich správnym spôsobom svojím prostredím. Keď raz viete, ako tieto 3 aspekty zharmonizovať, kvalita vášho života sa zvýši, keďže v harmónii je to, kto ste, čo robíte a kde žijete,” hovorí Marie Diamond.
 

Ukážka tréningu s Marie Diamond

Marie Diamond bude dňa 22. marca 2013 v Bratislave viesť celodenný intenzívny tréning Transformujte svoj život a biznis. Viac informácií nájdete TU.


Lístky je možné zakúpiť na Predpredaj.sk.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu