Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skvelá operácia: Pri nehode mu "odfaklilo" penis, dostane nový z ruky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ITV)

LONDÝN - Mohammed Abad (40) prišiel ako 6-ročný o penis aj jeden semenník. Stalo sa to pri autonehode, keď sa hral v snehu s kamarátmi v britskom Huddersfielde a nešťastne spadol pod vozidlo, ktoré ho ťahalo po ceste takmer 200 metrov. Dlhé roky žil bez poriadneho pohlavného orgánu, ale lekári a moderná medicína dokážu zázraky. Teraz mu vymodelujú nový z kože a tuku jeho ruky.

Po nehode dávali chlapcovi iba 12 hodín života, ale on akoby zázrakom prežil a nasledujúcich 18 mesiacov strávil v nemocnici a domácej liečbe. Vtedy mu doktori spravili náhradu, aby sa mohol vymočiť, ale jeho "penis" nebol nič extra a nemal ani sexuálne funkcie.

O jeho neschopnosti mať deti sa doma nikdy nehovorilo a musel na to prísť sám. Neskôr sa zase vysporiadaval s otázkami príbuzných o tom, prečo sa konečne neusadí, neožení a nesplodí potomstvo. Takto žil dlhý čas, až do roku 2010, kedy sa v jednom podniku stretol so svojou budúcou manželkou a rozhodol sa, že je s tým treba konečne niečo urobiť.

Kontaktoval lekárov zo stanice Channel 4 a šou Embarrassing Bodies, ktorí ho zoznámili s ďalšími odborníkmi. Vďaka nim a rade revolučných operácií bude mať čoskoro úplné nové a funkčné mužstvo. Abad, ktorý v súčasnosti žije v Edinburghu, už prešiel prvým z troch zákrokov a čakalo ho obrovské prekvapenie. Pri 11-hodinovej operácii doktori objavili semenník vtlačený pri nehode do jeho tela. Teraz musia ešte zistiť, či produkuje spermie.

Počas nasledujúcich dvoch zákrokov chcú zdravotníci vrátiť jeho penisu citlivosť a vložiť čerpadlo, ktoré mu umožní dosiahnuť vzrušenie. Informoval portál thesun.co.uk.

Skvelá operácia: Pri nehode
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ITV)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu