Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Totálny masaker: Z blondínky (30) je po vlastnoručnom tetovaní monštrum!

Evdokia Voronová v plnej kráse. Zobraziť galériu (4)
Evdokia Voronová v plnej kráse. (Zdroj: int)

MOSKVA - Musela sa zblázniť! Inak sa snáď ani nedá vysvetliť počin 30-ročnej Rusky Evdokie Voronovej z mesta Stary Oskol, ktorá svoje telo pokryla vlastnoručným tetovaním. Blondínka, ktorá teraz svojím zjavom pripomína skôr transvestitu ako ženu, by podľa portálu kp.ru mohla pokojne vyhrať titul "Miss ohava".

Jej fotografie sa po zverejnení v ruských médiách začali šíriť internetom rýchlosťou blesku a diváci iba neveriacky krútia hlavou nad tým, ako sa dokáže človek sám sprzniť. Evdokii sa však svoj výzor páči a je hrdá na to, že ušetrila peniaze a svoje tetovanie si spravila sama. Nepoužila pri tom žiadne profesionálne pomôcky, ale iba obyčajný atrament a šijaciu ihlu.

Jediné, čo pred tým vykonala, bolo, že si prečítala knihy o technike tetovania a pustila sa do práce. Vzory, s ktorými začínala, boli úplne banálne. Najprv si vybrala mačku, potom si na ľavú stranu hrude nakreslila srdce, neskôr prešla na rastliny a dnes má na tele hotovú džungľu. Zvlášť bolestivé podľa nej boli vpichy v oblasti oka, ktoré robila so zatvorenými očami, pretože sa bála, že by si mohla poškodiť zrak.

"Vždy som bola zvláštna a chcela som šokovať ostatných," hovorí Evdokia, ktorej sa už v mladosti páčili potetovaní ľudia, a tak sa rozhodla svoju vášeň rozvíjať práve týmto smerom. Jej rodičia neboli novou záľubou vôbec nadšení, ale nakoniec sa s ňou vraj zmierili. Evdokia však predpokladá, že o nejakých 15 rokov už prestane budiť rozruch a tetovaní sa zbaví.

FOTO Totálny masaker: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: int)

FOTO Totálny masaker: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: int)

FOTO Totálny masaker: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: int)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu