Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Miliardár, ktorý ponúka svoju dcéru za 50 miliónov, odhalil svoj luxus!

Cecil Chao sa hrdí tým, že spal s 10-tisíc ženami. Zobraziť galériu (6)
Cecil Chao sa hrdí tým, že spal s 10-tisíc ženami. (Zdroj: SITA)

HONGKONG - Hongkonský miliardár Cecil Chao (76), ktorý ponúkol v prepočte 50 miliónov eur mužovi, ktorý dokáže zviesť jeho lesbickú dcéru Gigi (33) a oženiť sa s ňou, mierne pozmenil názor.Tento raz odhalil luxus svojho domova, aby každý nápadník videl, aký životný štýl na neho čaká v prípade úspechu.

Chao kontroverznú odmenu vypísal po tom, čo jeho dcéra vlani v apríli vo Francúzsku uzavrela registrované partnerstvo so svojou priateľkou Sean Yeung, s ktorou žije už sedem rokov. V Hongkongu nie sú zväzky párov rovnakého pohlavia uznávané, homosexualita tu bola do roku 1991 považovaná za zločin.

Gigi (vpravo) so svojou lesbickou láskou.
Zobraziť galériu (6)
Gigi (vpravo) so svojou lesbickou láskou.  (Zdroj: SITA)

Teraz sa zdá, že pod nátlakom negatívnych ohlasov zmenil otec svoj postoj, aby si vylepšil povesť a uviedol, že si môže vybrať, koho chce, ale stále v sebe živí nádej, že jedného dňa sa nájde niekto, kto jeho dcéru presvedčí o výhodách heterosexuálneho vzťahu.

Čo znamená život v blahobyte ukázal Chao reportérovi denníka Financial Times a previedol ho po svojej vile Happy Lodge stojacej na západnom brehu Hongkongu. Dom má rozlohu až 4000 metrov štvorcových rozvrhnutú do štyroch podlaží. Obývačka zahŕňa kruhovú sklenenú stenu poskytujúcu neuveriteľný výhľad na vonkajšiu zátoku, pričom v nej nechýba klavír a pár drahých modernistických sôch od Angela Botella. V strede sa nachádza obrovský luster vyrobený na zákazku a v ďalších izbách možno nájsť európsky starožitný nábytok kontrastujúci s budhistických ornamentami a čínskym porcelánom.

Miliardár, ktorý ponúka svoju
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Miliardár, ktorý ponúka svoju
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Chao je známou osobnosťou hongkongskej smotánky a pravidelne sa zúčastňuje významných spoločenských udalostí so svojimi mladými priateľkami. V minulosti vyhlásil, že mal intímny vzťah s 10 000 ženami a ponuky na sobáš sa mu len tak hrnú. On sa však obáva, že prípadná manželka by išla iba po jeho peniazoch, a tak potrebuje vnuka, aby zabezpečil pokračovanie rodovej línie. To však v prípade lesbického vzťahu jeho dcéry nie je práve reálna predstava.

Gigi je pritom už dlhoročnou riaditeľkou jednej z jeho firiem a rátal s ňou ako s dedičkou obrovského impéria. To teraz asi prejde na jedného z jeho synov. "Gigi je ešte mladá a krásna. Má 70 percent života pred sebou. Nehovorím, že nie je v poriadku, že je lesbička. Je to jej vlastná voľba, ale mala by sa ubezpečiť, že vie, čo chce. Možno to, čo chce dnes, sa bude líšiť od toho, čo bude chcieť v budúcnosti," nestráca vieru miliardár.

Miliardár, ktorý ponúka svoju
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Miliardár, ktorý ponúka svoju
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu