Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tomu sa povie rozkošný hit: Gangnam style v podaní 7-mesačného drobca!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/USA - Ešte nevie ani chodiť, ale už sa dokáže parádne natriasať na Gangnam style. Sedemmesačný drobec z USA na videu predviedol, že aj v jeho veku môže byť preborníkom v napodobňovaní "konského" tanca.

Hoci je záznam na YouTube ešte len pár dní, už si ho stihli pozrieť státisíce divákov. Samozrejme takmer všetci ho považujú za nanajvýš rozkošný, veď komu by nevyvolalo úsmev na tvári bábätko, ktoré do tanca na hitovú pieseň Gangnam style od kórejského rapera PSY-ho dáva všetok svoj entuziazmus a talent. A nič na tom nemení ani fakt, že ešte nedokáže chodiť.

O úspechu videa svedčia aj komentáre pod ním. Jeden z užívateľov napísal, že išlo o najzahanbujúcejší okamih v jeho živote, keď zistil, že 7-mesačné dieťa dokáže tancovať lepšie ako on. Iný zase položil rečnícku otázku: "Ako by sa toto mohlo niekomu nepáčiť?" Nuž, asi veľmi ťažko.

Na záver možno ešte pripomenúť, že Gangnam style dosiahol v decembri minulého roka na YouTube rekordnú miliardu videní a dnes to je už okolo miliardy a 260 miliónov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu