Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bláznivý výjazd hasičov: Opitú matku vyslobodzovali z detskej stoličky!

(Zdroj: The Sun)

OXFORD - Dámska jazda sa neskončila veľmi šťastne pre 31-ročnú anglickú mamičku, ktorá vypila viac ako mala a dostala hlúpy nápad napchať sa do synovej stoličky. Nakoniec ju z tejto nevšednej pasce museli vyslobodiť privolaní hasiči.

Serena Curtisová sa spolu s kamarátkou Jade Dickersonovou rozhodli užiť si opäť trochu slobody a zaspomínať na staré časy. Kým ich drobci boli v starostlivej opatere príbuzných, ony si otvorili dve fľaše vína a zjavne nevedeli čo od dobroty.

Vtedy sa matka troch detí rozhodla, že sa usadí na synovu stoličku, ale pri tomto úžasnom výkone sa zasekla. Hodinu sa spolu s kamarátkou pokúšali dostať ju von, ale márne. Nakoniec chichotajúce sa požiadali o pomoc hasičov, ktorí ju čoskoro vyslobodili. Jade celú akciu zachytila na telefón.

"Cítila som sa tak trápne. Mala som na sebe župan, ale stolička zakrývala časť mojej tváre," uviedla na margo príchodu hasičov Serena, ktorá sa vraj so svojím nočným dobrodružstvom pochváli synovi, až keď bude trochu starší.

Našťastie hasiči brali jej prípad ako rutinu. Zjavne počas rokov svojej praxe videli nejednu podobnú kuriozitu, takže ich nijako nevyviedla z miery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu