Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vydražte si dres svetoznámeho futbalistu!

Vydražte si dres svetoznámeho futbalistu! Zobraziť galériu (2)
Vydražte si dres svetoznámeho futbalistu!

Keď si zadáte do googlu meno Alexandre Pato, ako prvé vám zobrazí článok druhý najlepší futbalista sveta hneď po Messim.

A práve jeho dres s jeho vlastným podpisom môžete získať v aukci na stránke ludialudom.sk.

Kúpou dresu nielenže potešíte seba, ale zároveň pomôžete urobiť dobrú vec: výťažok z  predaja dresu pôjde na dobročinné účely. Pomôžete ním splniť túžbu chlapca s rakovinou, ktorý kvôli rakovine prišiel o nohu a lekári mu už nevedia pomôcť.  Súrne potrebuje prístroj Magneter, ktorý mu dokáže uľaviť od bolestí, avšak ešte naň potrebuje 400 eur.

Vydražte si dres svetoznámeho
Zobraziť galériu (2)
Rodina verí, že prístroj naozaj funguje a je presvedčená, že Andrejovi pomáha. Z jeho posledných krvných výsledkov bola sama lekárka milo prekvapená. Mal nadmieru výborné výsledky, a preto mu vysadili aj všetky lieky okrem chemoterapie. Jeho rodičia i sestra sú rozhodnutí urobiť všetko pre to, aby ho mohli Andrejkovi kúpiť. Tým, že prišiel kvôli rakovine o nohu, je menej pohyblivý, aj na terapie chodil tak, že sa kĺzal po schodoch po zadku nadol. Preto by jeho rodičia veľmi chceli mať prístroj doma, aby ho mohol denne používať. Veria, že mu pomôže.

Peniaze na tento prístroj pomáha rodine zbierať i nezisková organizácia ŽELAJ SI, ktorá  tento dres do dražby venovala. ŽELAJ Si už šesť rokov plní sny ťažko chorých a zomierajúcich detí a pomáha im tak v vyčariť úsmev na tvári v každej chvíli. Denno -denne robia také malé zázraky :)

A zázrak môžete urobiť aj vy: ak chcete niekomu venovať originálny darček a zároveň pomôcť, neváhajte. Táto možnosť sa už tak skoro nezopakuje :) Dražba končí 30.12.2012.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu