Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žene sa zasekol podpätok v eskalátore: Vláčil ju s odhaleným rozkrokom!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Pohyblivé schody sa ukázali byť nepríjemným zakončením dňa pre dievčinu v Británii, ktorej sa v nich zasekol ihličkový podpätok z topánok a spôsobila si veľmi nepríjemný pád. Bezpečnostné kamery totiž zachytili, ako sa jej pri tom vyhrnuli šaty a eskalátor ju vyniesol až na vrchol v dosť nedôstojnej polohe. Aj zverejnením takýchto videí sa snažia tamojšie železnice bojovať za bezpečnosť počas vianočných sviatkov.

Podľa Network Rail sa na železničných staniciach za posledných 12 mesiacov  pošmyklo, zakoplo alebo  spadlo vyše 3000 ľudí. Častým vinníkom nepríjemností býva najmä batožina, ktorá tvorí až 70 percent prípadov.

Hoci sa ženin pád odohral ešte v apríli, šéfovia železníc veria, že podobné peripetie hrozia aj v čase Vianoc, kedy mnohí cestujú domov z rôznych večierkov. "Kombinácia ľudí nesúcich vianočné nákupy, veľkých batožín, mokrého a veterného počasia a tých, ktorí sa vracajú zo slávnostných párty, spôsobuje zvýšenie počtu pádov najmä v decembri," uviedol Robin Gisby z Network Rail.

Zároveň pasažierov vyzval, aby si svoju cestu naplánovali vopred a nesnažili sa chytiť vlak na poslednú chvíľu, pretože príjemný večer by mohol mať nešťastné zakončenie.

Vo videu železníc sú zachytené aj ďalšie dve situácie. Jedna zo západného Yorkshire, kde sa utekajúca žena zrúti na nástupište a druhá z Leedsu, kde sa dve ženy zjavne v dobrej nálade točia okolo stĺpa až sa rozpľasnú na zemi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu