Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia po divokom sexe: Ženu (†48) zavrel na balkón, zabila sa!

Bernhard Pucker
Bernhard Pucker (Zdroj: berliner-kurier.de)

BERLÍN - Príjemný večer s vínom a sexuálnymi hrami sa skončil tragicky pre nemeckú ženu. Po tom, čo sa dvojica eroticky vybúrila, ju jej partner zavrel na balkóne na piatom poschodí, odkiaľ spadla a zabila sa. Muž skončil na súde.

Inžinier Bernhard Pucker (55) tvrdí, že zavrel Iwonu Nolovicovú (†48) na balkón svojho bytu v Berlíne kvôli jej narastajúcemu hnevu. "Po tom, čo sme mali sex, sa stala agresívnou. Vyhodila mi notebook a potom aj moje oblečenie. Odhodila aj nohavice s 3000 eurami vo vrecku. Bolo ťažké zvládnuť takúto situáciu," povedal súdu.

Pucker je obvinený zo zapríčinenia smrti svojej partnerky, pretože ženu nielen zamkol, ale išiel spať a prosby, aby ju pustil späť dnu, ignoroval. "Počul som jej volanie o pomoc, ale uložil som sa do postele a ignoroval ju. Mala pri sebe telefón, mohla si privolať pomoc. Alebo mohla rozbiť balkónové dvere," obhajoval sa na pojednávaní.

"Nemyslel som si, že by sa pokúsila preliezť balkón. Nemala samovražedné sklony, nebola blázon, len vypila priveľa alkoholu," dodal Pucker. Súd o jeho nevine či vine a treste zatiaľ nerozhodol. Informoval portál austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu