Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V Nemecku majú erotické zoo: Zvieratá požičiavajú na sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BERLÍN - Zoofília v Nemecku vyburcovala miestnych hospodárov k činom. Tamojší parlament sa chystá prerokovať zmeny zákona na ochranu zvierat, keďže v krajine existujú dokonca farmy, kde úbohé tvory chovajú len za sexuálnym účelom.

Poľnohospodárska komisia Bundestagu požaduje znovuzaviesť zákon, podľa ktorého by bol sex so zvieratami trestný. Jeho porušenie by sa pokutovalo sumou 25 000 eur.

Zoofília prestala byť v Nemecku zločinom v roku 1969, v posledných rokoch sa ale podľa denníka The Sun nebývalo rozmohla a rastie počet webových stránok, ktoré ju propagujú. V krajine sa dokonca objavili špecializované farmy, kde môžu zvrhlíci znásilňovať všemožné druhy zvierat od kôz po lamy.

Predseda poľnohospodárskej komisie Hans-Michael Goldman uviedol, že vláda chce zakázať zákonom "zneužívanie zvierat na pohlavný styk a trestať kupliarov, ktorí zvieratá pre zvrhlíkov pasú".

Nemecká prozoofilná skupina ZETA nesúhlasí a chce proti zákonu protestovať. "Koncepty toho, čo je morálne, sa nemajú čo stávať zákonom," uviedol jej predseda Michael Kiok. Informoval portál tn.cz.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu