Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Blondínka (24) žije v luxuse: Britney Spears z nej spravila boháčku!

Podoba je neodškriepiteľná Zobraziť galériu (3)
Podoba je neodškriepiteľná (Zdroj: profimedia.sk)

ILKESTON - Bývalá servírka si zo svojho vzhľadu urobila hotovú zlatú baňu. Tým, že sa podobná na známu speváčku, si ročne zarobí ťažké tisíce. Svoj prvý dom si vďaka tomu kúpila ešte ako tínedžerka a teraz si užíva luxus a pozornosť svojich obdivovateľov.

Keď sa Michaela Weeksová prechádza po ulici, nie je hlava, ktorá by sa za ňou neotočila. Tí, ktorí ju nepoznajú, okamžite z tašky vyťahujú mobilné telefóny, pretože sú v domnienke, že práve stretli americkú speváčku Britney Spears.

Michaela alias Britney
Zobraziť galériu (3)
Michaela alias Britney  (Zdroj: profimedia.sk)

Podoba medzi svetoznámou celebritou a dvadsaťštyriročnou dievčinou je vskutku neuveriteľná. Michaela si na nej dokonca založila úspešnú kariéru, ktorej sa venuje už osem rokov. Vďaka tomu si mohla dovoliť kúpiť dva domy, niekoľko áut a závideniahodnú zbierku oblečenia od svetových návrhárov.

"Za svoj úžasný život vďačím Britney. Rada by som sa jej za to niekedy osobne poďakovala. Je pre mňa veľkým požehnaním, že vyzerám tak, ako ona. Narodiť sa v tomto tele považujem za osud," hovorí sympatická blondínka, ktorá je, ako inak, Spearsovej oddanou fanúšičkou.

Dievčina si zarába ako dvojníčka Britney Spears od svojich šestnástich rokov
Zobraziť galériu (3)
Dievčina si zarába ako dvojníčka Britney Spears od svojich šestnástich rokov  (Zdroj: profimedia.sk)

Michaela kvôli svojej práci už precestovala značný kus sveta a zahrala si aj v klipe populárnej britskej skupiny Kaiser Chiefs. Všetko ale nešlo vždy ako po masle. Keď sa Američanka v roku 2007 psychicky zrútila, odrazilo sa to nielen na jej kariére, ale aj na Michaelinej.

"Keď sa Britney na istý čas utiahla do ústrania, moje vystúpenia už neboli toľko žiadané. O rok neskôr sa ale dala znovu dokopy a odvtedy sa nám obom zasa darí. Po tom, ako sa stala porotkyňou v speváckej súťaži X Factor, sa o mňa ľudia doslova trhajú," dodáva Angličanka, ktorá za malé vystúpenie berie 300 libier (370 eur) a za veľké dokonca 3500 libier (4300 eur).

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu