Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Desivé VIDEO z výťahu: Duch mŕtveho dievčatka ľudí vyľakal na smrť!

Staršia pani sa ešte ako-tak držala Zobraziť galériu (3)
Staršia pani sa ešte ako-tak držala (Zdroj: YouTube)

BRAZÍLIA - Stretnúť sa vo výťahu s duchom a pritom nemať možnosť kam ujsť, to by asi nepripadalo nikomu vtipné. Presne opačne ale zmýšľala istá brazílska televízia, ktorá si takýmto nepríjemným spôsobom vystrelila z nič netušiacich pasažierov. Ešte šťastie, že nikto z nich neutrpel infarkt, inak by sa zrejme nevyhla žalobe.

Mnoho ľudí, najmä tých, ktorí trpia klaustrofóbiou, tŕpne, že sa raz zasekne vo výťahu. Pri predstave, že by im mal robiť spoločnosť prízrak z oného sveta, by sa však podlomili kolená asi každému.

Brazílsky kanál SBT sa chcel na vlastné oči presvedčiť, ako budú reagovať ľudia, keď sa ocitnú v takejto nanajvýš nepríjemnej situácii. Populárny program The Silvio Santos show minulý víkend odvysielal vtip, ktorý sa hneď po tom stal obrovským hitom.

Zachytáva pasažierov výťahu v jednej administratívnej budove, ktorý sa krátko po rozbehnutí zasekne. Svetlá začnú blikať a po pár sekundách zhasnú úplne. V tejto chvíli cez uvoľnený panel na bočnej strane vlezie dovnútra hororovo nalíčené dievča v bielej nočnej košeli, ktoré drží v ruke bábiku.

Desivé VIDEO z výťahu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Svetlá sa opäť rozsvietia a tu prichádza moment šoku. Keď ho cestujúci zbadajú, od strachu div že nepustia do gatí. Niektorí si zakrývajú tvár, aby "ducha" nevideli, iní zas kričia a v zúfalstve stláčajú všetky gombíky, len aby sa čo najrýchlejšie dostali odtiaľ preč.

Desivé VIDEO z výťahu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)


Aby bola scénka ešte dramatickejšia, dievčina na ľudí v jednom momente vykríkne. To by už určite dostalo aj toho najotrlejšieho človeka.

Nad tým, akú stopu strašidelný zážitok v pasažieroch zanechá, producenti pravdepodobne neuvažovali. Inak by si určite uvedomili, že ide o veľmi nebezpečnú hru a hazardovanie s ľudským zdravím, ktoré mohlo ohroziť najmä tých so slabšími povahami.

Skrytá kamera vo výťahu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu