Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Ukrajinka, ktorá vyzerá ako Barbie, vraj podvádza a je duševne chorá!

(Zdroj: facebook/youtube)

KYJEV/NEW YORK - Ukrajinka Valeria Lukyanova, ktorá sa preslávila ako "Ľudská Barbie" možno nie je až taká dokonalá vo svojej podobnosti známej bábike, ako by sa mohlo zdať. Jedna internetová stránka ju totiž obvinila, že za svoj vzhľad vďačí najmä počítačovým úpravám.

Web TheDirty.com tvrdí, že ukrajinská internetová senzácia Lukyanova používa photoshop, aby vyzerala ako bábika. Za dôkaz považuje video, na ktorom Ukrajinka pôsobí veľmi odlišne od svojich modelkovských fotografií, ktoré má na Facebooku.

"Jej videá nie sú upravené vo photoshope. Máte dojem, že stále vyzerá rovnako?" pýta sa stránka. "Nielen že jej vzhľad je fake/photoshop, ale táto dievčna je ešte aj duševne chorá."

Na zázname totiž Lukyanova vysvetľuje, prečo máva naklonenú hlavu. Podľa nej príčina spočíva v jej príliš tenkom krku, ktorý jej neposkytuje dostatočnú oporu.

Britský denník Daily Mail uvádza, že to nie je prvýkrát, čo Lukyanovu obvinili z používania photoshopu na dosiahnutie svojho ohromujúceho vzhľadu. Taktiež musí zápasiť so správami, že bola na plastickej operácii, ktorej vďačí za svoju neuveriteľne štíhlu postavu. Lukyanova obe obvinenia popiera.

"Som rada, že vyzerám byť nereálna," napísala Lukyanova v jednom príspevku na svojom Facebooku. "To znamená, že som odviedla dobrú prácu."

Barbie podvod

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu