Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Peniaze nie sú všetko: Multimilionárovi zlyhalo už 250 rande!

Larry Greenfield
Larry Greenfield (Zdroj: New York Post)

NEW YORK - Americký multimilionár utratil viac ako 65-tisíc dolárov (cca 51 200 eur) za služby renomovaných zoznamovacích agentúr, ale stále sa mu nepodarilo nájsť ženu svojich snov. Bývalý obchodník s cennými papiermi Larry Greenfield (47) vyskúšal za posledných 12 rokov už šesť spoločností a mal rande so 250 záujemkyňami, no tú pravú aj tak nespoznal. Dohadzovači však tvrdia, že celý problém spočíva vo výbere krásavíc, ktoré sú mimo jeho ligu.

Greenfield, ktorý zarobil svoj majetok na Wall Street a momentálne žije na Long Islande, hovorí, že by svoje bohatstvo pokojne vymenil za lásku. Jeho vyvolená však nemôže byť hocijaká, ale musí spĺňať náročné štandardy. Má to byť krásna, štíhla, šikovná Newyorčanka židovského pôvodu so zmyslom pre humor a nulovou túžbou po budovaní kariéry.

Zdá sa však, že aj napriek jeho výbornému finančnému zázemiu, sa pátranie po ideále skončí vždy bez úspechu. "Nie som zlý človek, nikdy som nebol vo väzení. Je to veľmi frustrujúce," uviedol Greenfield pre New York Post a rypol si aj do neschopnosti agentúr. "Platíte im vopred a oni nesplnia to, čo sľúbia. Hovoria vám, aký ste úžasný a len to, čo chcete počuť."

Jedna z agentiek, ktorej bol Greenfield klientom, objasnila aj druhú stránku mince. "Bol príliš vyberavý! Dala som mu presne to, čo chcel niekoľkokrát ... Vždy sa vrátil s nejakou maličkosťou, pre ktorú tá osoba nebola dokonalá." Na základe týchto skúseností ho už odmietajú aj iní dohadzovači, pretože majú obavy, že taká žena, akú chce multimilionár, vlastne neexistuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu