Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kráska (20), ktorá vydražila panenstvo, potrebuje plán B: Sex možno nebude!

Catarina sa možno radovala predčasne
Catarina sa možno radovala predčasne (Zdroj: belfasttelegraph.co.uk)

RIO DE JANEIRO - Mladá Brazílčanka, ktorá pred dvoma týždňami vydražila svojej panenstvo na internete, nakoniec oň možno vôbec nepríde. Muž, ktorý aukciu sprostredkoval, chcú obviniť z trestného činu obchodovania s ľuďmi za účelom sexuálneho vykorisťovania.

Dvadsaťročná brazílska kráska Catarina Migliorini predala svoju počestnosť v prepočte za 600 000 eur istému Japoncovi, ktorý si hovorí Natsu. Párik plánoval spečatiť zmluvu v lietadle nad medzinárodnými vodami, aby sa vyhol obvineniam z prostitúcie.

Podivný obchod im chce prekaziť brazílsky generálny prokurátor Joao Pedro de Saboia Bandeira de Mello Filho. Ten nariadil prípad dôkladne prešetriť, pretože má podozrenie, že naplnil skutkovú podstatu trestného činu obchodovania s ľuďmi. "Podľa mňa ide jednoznačne o ilegálny čin, ktorému by sa malo zabrániť," vyhlásil. Filho si taktiež myslí, že Catarine, ktorá v súčasnosti žije v Austrálii, by mal byť odobraný pas a úrady by ju mali deportovať do rodnej zeme, pretože propaguje prostitúciu.

S jeho slovami ale rozhodne nesúhlasí austrálsky filmový režisér Justin Sisely, ktorý internetový predaj zorganizoval. "Medzi tým, čo je legálne a čo už nie, je tenká hranica. Tú sme neprekročili. Našim cieľom nie je porušovať zákony. A keďže prostitúcia je v niektorých štátoch Austrálie legálna, nevidím v tom najmenší problém," bráni sa filmár, ktorý pripravuje dokument s názvom Virgins Wanted (Hľadajú sa panny).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu