Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Homosexuál doplatil na svoje spermie: Za dobrý skutok zaplatí 8 tisíc!

Mark musí odteraz platiť na dcéry
Mark musí odteraz platiť na dcéry (Zdroj: sodahead.com)

ESSEX - Mark Langridge chcel pomôcť svojim homosexuálnym kamarátkam, ktoré túžili po deťoch. Keďže si ale nevedeli predstaviť splodiť ich prirodzenou cestou, daroval im svoje spermie na oplodnenie. Teraz chce matka od neho výživné na dcéry, ktoré prakticky nepozná.

Hoci žil Mark v šťastnom vzťahu so svojím partnerom Shaunom Keeblom (37) už dlhé roky, po potomkoch ani jeden z nich netúžil. Keď ho ale požiadali o pomoc lesbické kamarátky s tým, či im nedaruje svoje spermie, neváhal. "Najprv to znelo ako skvelá vec, ktorá sa bohužiaľ v priebehu pár rokov zmenila na nočnú moru," vysvetľuje.

Problém je v tom, že biologická matka teraz na dve dcéry, ktoré sa narodili v rokoch 1998 a 2000, požaduje výživné. Langridge ich pritom naposledy videl v roku 2004, a aj to len na chvíľku na rodinnej oslave. Žena chce peniaze zrejme preto, lebo so svojou partnerkou sa nedávno rozišla a každá libra navyše sa jej zíde.

Súd jej vyhovel aj napriek tomu, že Mark v rodnom liste detí ako otec nefiguruje. Je zúfalý, lebo netuší, kde zoženie 8000 libier (9930 eur), ktoré má vyplatiť dovtedy, kým dievčatá nedovŕšia dospelosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu