Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Análne faux pas: Mužovi do zadku vliezol úhor dlhý ako špargľa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: stellwagen.noaa.gov)

AUCKLAND - Poriadne zahanbene sa musel cítiť istý muž z Nového Zélandu, ktorý začiatkom tohto týždňa vyhľadal lekársku pomoc. Do zadku sa mu totiž dostal úhor, ktorý nie a nie vyliezť von. Momentálne je už pacient v poriadku, hoci nepríjemný pocit v ňom ešte asi chvíľu ostane.

Ako sa slizká ryba do muža dostala, nie je známe. Isté je len to, že pacient sa nemohol dočkať toho, kým ho z neho lekári vyberú. Veď pocit, že máte v sebe niečo, čo vyzerá ako veľký červ, by asi nechcel zažiť nikto.

Pravdivosť bizarného incidentu potvrdil aj hovorca Aucklandskej mestskej nemocnice Matt Rogers. "V našom zariadení bol pred niekoľkými dňami hospitalizovaný pacient, ktorý mal v konečníku úhora veľkého asi ako špargľa (približne 15 centimetrov, pozn. red.). Keďže nenastali žiadne komplikácie, krátko po zákroku bol prepustený domov."

Nie je to prvýkrát, čo sa spomínaný sladkovodný živočích usídli v ľudskom organizme. Minulý rok istému Číňanovi pri skrášľovacej procedúre vkĺzol do penisu a odtiaľ sa dostal až do močového mechúra. Všetko našťastie dopadlo dobre a muž sa po operácii, počas ktorej mu nevítaného návštevníka odstránili z tela, zotavil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu