Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Na Kulyho z Desmodu čakajú horúce chvíle

Kulehy na kulyho Zobraziť galériu (13)
Kulehy na kulyho (Zdroj: Kulehynakulyho.sk)

Nicolaus Extra Jemná Vodka ti prináša zábavu, aká tu ešte nebola - Kulehy na Kulyho! Hlavným aktérom je líder skupiny Desmod Mário „Kuly“ Kollár, na ktorého sa nachystalo päť divokých úloh.

Podarí sa mu poraziť profesionálneho sumo bojovníka? Dokáže premiestniť obsah fľaše vodky do druhej fľaše bez toho, aby sa nimi pohlo? Pretiahne päť dievčat naraz alebo sa dievčatám podarí pretiahnuť Kulyho? Komu sa bude oblizovanie páčiť viac, Kulymu alebo bobrovi? Naučia profesionálne akvabely Kulyho vystrčiť nad hladinu iba nohy? Uvidíme.

Vyber úlohu pre Kulyho

Ak chceš vyskúšať, ako chutí zábava vyrobená pre teba, čekuj www.kulehynakulyho.sk a lajkuj úlohu, ktorá sa ti najviac páči. Kuly sľúbil, že dve úlohy naozaj splní a my budeme pri tom. Prvé video už visí na stránke, tak si ho nenechaj ujsť!

Vyhraj súkromný koncert Desmodu

Okrem kvalitnej zábavy na teba čaká aj výborná súťaž s množstvom skvelých cien. Zapojiť sa môžeš veľmi jednoducho. Stačí, ak si kúpiš fľašu Nicolausky a na stránke www.kulehynakulyho.sk zadáš šesťmiestny kód z uzáveru fľaše. Po zadaní kódu si môžeš automaticky stiahnuť nový Javorový album od Desmodu a zároveň máš šancu vyhrať niektorú z vecných cien. Navyše, si zaradený do žrebovania o hlavnú výhru, ktorou je súkromný koncert kapely Desmod.

Do súťaže sa môžeš zapojiť až do konca novembra. To, či si vyhral niektorú z vecných cien zistíš okamžite. Výherca hlavnej výhry bude zverejnený na www.kulehynakulyho.sk.  

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu