Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Manželia vyhrali astronomických 190 miliónov eur: Čo za ne kúpia?!

Adrian a Gillian sa rozhodujú, čo urobia s výhrou.
Adrian a Gillian sa rozhodujú, čo urobia s výhrou. (Zdroj: The Sun)

SUFFOLK - Dokážete si predstaviť, že sa z vás zo sekundy na sekundu stane neuveriteľný boháč? Gillian (40) a Adrian (41) Bayfordovci z britského Suffolku to šťastie mali a minulý týždeň vyhrali v lotérii 148,6 miliónov libier, čo je v prepočte 190 miliónov eur. A to už je teda poriadna kôpka peňazí!

"Pozrela som sa na manžela a videla som, že je úplne bledý. Nikdy takto nevyzeral, len keď bol chorý. Tak som si povedala, že má možno pravdu, radšej to dvakrát skontrolujem. Pozrela som sa do mobilu, overila som to v televízii a na internete. Potom sme sa na seba pozreli a začali sme sa smiať," uviedla Gillian.

Manželia, ktorí sú spolu osem rokov, majú dve malé deti: štvorročného syna a o dva roky staršia dcéru. Aj tí samozrejme zaznamenali, že sa doma deje niečo výnimočné. "V sobotu ráno sa ma dcéra pýtala: mami, a je to dosť peňazí na to, aby sme mohli ísť do pizzerie na čaj?" povedala šťastná výherkyňa.

Rodina vraj strávila zvyšok noci tým, že hľadala na internete, za čo peniaze minie. Už sa nechali počuť, že si zaobstarajú vysnívaný dom s modernou kuchyňou. Po období, kedy mali problémy ušetriť nejakú to libru, to bude obrovská zmena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu