Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Unikátny záber ducha: Charlotte ho odfotila iPadom!

Jack je vraj u Wearingovcov pravidelným návštevníkom Zobraziť galériu (2)
Jack je vraj u Wearingovcov pravidelným návštevníkom (Zdroj: profimedia. sk)

BARNSLEY - Takto sa ducha ešte odfotiť nepodarilo! Šestnásťročná Charlotte Wearingová sa môže pochváliť úlovkom, ktorý len tak niekto neprekoná. Podľa všetkého totiž zachytila paranormálny jav, a to dokonca na iPad.

Digitálny záber, ktorý je zrejme prvý svojho druhu, zobrazuje prízrak, ktorý vyzerá, akoby bol vystrihnutý z viktoriánskeho obdobia. Na hlave má typický vysoký klobúk a prehodenú pelerínu.

Unikátny záber ducha: Charlotte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia. sk)

Tínedžerka ducha, ktorého spolu s rodinou prezýva Jack, odfotografovala pomocou tabletu na záhrade rodinného domu. Tvrdí, že ich navštevuje pravidelne už štyri roky. "Charlotte za mnou prišla, celá biela a ukázala mi to. Skoro som spadla na zadok," povedala matka Gillian.

Unikátny záber ducha: Charlotte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia. sk)

Okrem Jacka sa vraj u Wearingovcov zjavil aj iný duch. Malo ísť o ženu v modrých šatách so šatkou na hlave, ktorá v náručí držala dieťa. Charlotte ju pred časom uvidela v rodičovskej spálni.

"Je mi Jacka ľúto, lebo si myslím, že tou ženou bola jeho manželka a on ju teraz hľadá. Rada by som sa dozvedela, kto to vlastne bol a prečo je tu," poznamenala Gillian. Dcéra matkino nadšenie však nezdieľa. Najradšej by bola, keby do ich domu viac už duchovia nechodili. "Nepáči sa mi to, nemám z toho vôbec dobrý pocit," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu