Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

V rieke plávala "mŕtvola": Zázračne vstala a všetkých šokovala!

Joseph Zobraziť galériu (2)
Joseph "vstal zmŕtvych" (Zdroj: YouTube)

WILLIAMSPORT - V americkom štáte Pennsylvánia sa stal "zázrak". Práve vo chvíli, keď sa miestni záchranári chystali z rieky vyloviť nehýbajúce sa telo muža, o ktorom sa domnievali, že sa utopil, ten sa zrazu posadil, potom vstal a odkráčal po svojich.

K domnelej mŕtvole privolali políciu vystrašení okoloidúci. Spolu s ňou prišiel k rieke Susquehanna aj forenzný tím a koroner. Práve vo chvíli, keď ho pár mužov chcel vytiahnuť z vody, stalo sa niečo, čo nikto nečakal. Joseph DeAngelo sa prebral.

Ako neskôr povedal, chcel sa len ochladiť. Dal si preto na seba záchrannú vestu a vliezol do studenej vody. Po chvíli ho ale premohla únava a zaspal. Neprebudila ho ani policajná siréna.

DeAngelo na hladine rieky relaxuje veľmi rád
Zobraziť galériu (2)
DeAngelo na hladine rieky relaxuje veľmi rád  (Zdroj: YouTube)

"Bol to úžasný pocit, pripadal som si, akoby som ležal na oblohe. Úplný relax," povedal postarší Američan, ktorý vraj túto zvláštnu metódu odpočinku praktikuje už niekoľko rokov.

Joseph si ale zrejme neuvedomil, že ľudia si pohľad na jeho nehybné telo môžu vysvetliť inak. Za šok, ktorý spôsobil prítomným ľuďom, sa preto ospravedlnil.

"Mrzí ma to, nechcel som nikoho vystrašiť. Ale je to naozaj veľmi príjemné, len tak si ležať na vode, obzvlášť, keď je pekný letný deň. Zabudam pri tom na všetky problémy," dodal svojrázny Američan. Zároveň nevylúčil, že sa na "miesto činu" čoskoro vráti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu