Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nový hit internetu: Študentka v bikinách spôsobila ošiaľ!

Linda-Marie sa už nechce hanbiť za svoje plné tvary.
Linda-Marie sa už nechce hanbiť za svoje plné tvary. (Zdroj: Facebook)

ŠTOKHOLM - Frustrovaná švédska dievčina sa stala internetovou hrdinkou po zverejnení svojej fotografie na Facebooku. Napriek tomu, že má nejaké to kilo navyše, všetkým sa rozhodla predviesť svoju postavu v bikinách. Jej počin ocenilo množstvo novonadobudnutých priaznivcov.

Linda-Marie Nilssonová (20) uverejnila snímku na sociálnej sieti minulý týždeň ako odpoveď na množstvo iných podobných záberov, ktorými sa však väčšinou pýšia ženy s dokonalými krivkami a plochými bruchami. Už pár hodín od uploadnutia mala na konte 70-tisíc lajkov a 4-tisíc komentárov, ktoré jej vo väčšine prípadov vyjadrovali podporu.

"Mám tisíce e-mailov a komentárov. Dokonca som dostala jeden e-mail od niekoho v Kanade a Austrálii, v ktorom mi ďakovali za moju statočnosť," uviedla baculatá študentka zo Štokholmu.

Napriek obrovskému množstvu pozitívnych ohlasov, obdržala Linda aj zopár negatívnych, v ktorých ju ľudia obviňujú, že presadzuje nezdravý životný štýl. "Je mi jedno, čo hovoria. Miesto toho som plakala pri čítaní e-mailov od chlapcov a dievčat, ktorí trpia, pretože sa hanbia za ich telá," zakontrovala novo pečená internetová hviezda.

 

Nový hit internetu: Študentka
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu