Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Unikátny pomocník: Zistí, či je rozchod s vaším priateľom správna voľba!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

CHICAGO - Veľa žien sa nachádza v období, kedy už nie sú vo vzťahu spokojné a riešia dilemu, či sa rozísť alebo dať priateľovi ešte šancu. V rovnakej situácii bola kedysi chicagská programátorka Sarah Greyová, ktorá sa roky trápila v nešťastnom partnerskom zväzku. A tak sa rozhodla navrhnúť aplikáciu pre smart telefóny, ktorá jej pomohla.

Aplikácia Should Aj Break Up With My Boyfriend vyžaduje od žien denné zodpovedanie otázok o tom, ako sa cítia pri svojom náprotivku. Zozbierané dáta zanalyzuje a vyhodnotí, čo žena skutočne k svojmu priateľovi pociťuje. Zber dát prebieha po dobu dvoch týždňov, po ktorých zistí výsledok a poradí, či sa s priateľom rozísť, alebo nie.

"Vidieť svoj ​​vzťah z jasnej a objektívnej perspektívy je prvým krokom k šťastnému, zdravému a milujúcemu životu, či už to bude s ním, s niekým iným, alebo sama na chvíľu," hovorí Sarah. "Niekedy potrebujeme objektívny hlas, ktorý by nám pomohol oceniť dobrú vec, alebo akceptovať inú, bolestivú," dodáva.

Aplikácia však varuje, že nemôže nahradiť licencovaného terapeuta, najlepšieho kamaráta alebo domáceho maznáčika. Výsledok vám však aplikácia ukáže až o dva týždne, nie skôr. S priateľmi, ktorým veríte, ho potom môžete zdieľať e-mailom alebo SMS správou.

Samotnej Sarah aplikácia ukázala, že sa má s priateľom rozísť. Urobila tak a neskôr sa zoznámila so svojím súčasným partnerom, programátorom, s ktorým vyvíjajú ďalšie aplikácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu