Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dievča (28) je 16 rokov závislé na podpätkoch, v nohách má botox!

Charlotte si nevie svoj život bez vysokých podpätkov predstaviť.
Charlotte si nevie svoj život bez vysokých podpätkov predstaviť. (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britka Charlotte Glenová je jednou z priekopníčok novej metódy, ktorá pomáha ženám závislým na vysokých podpätkoch, zbaviť sa bolesti. Aby mohla sexi topánky nosiť každý deň, neváhala za tzv. Loub Job zaplatiť približne 370 eur.

Nový trend spočíva v tom, že sa botoxové injekcie aplikujú do častí nohy, ktoré ženy najviac bolia z nosenia podpätkov: do brušiek na prstoch, piat a v extrémnych prípadoch aj do celého chodidla.

"Nosím vysoké podpätky už od svojich dvanástich rokov a ani keby som zomrela, nikdy ma nenájdete v iných topánkach. Tým, že nosím podpätky už dlhých šestnásť rokov, moje nohy hrozne trpeli. Občas sa mi aj stávalo, že som sa v noci prebúdzala bolesťou a už som nemohla zaspať," vysvetľuje Charlotte dôvod svojho rozhodnutia.

Pri vstrekávaní botoxu dôjde k umŕtveniu a paralýze nervov, čo spôsobí, že sa nohy stanú úplne necitlivými a "odolnými" voči bolesti z vysokých podpätkov. Charlotte si z toho ale nič nerobí a rozhodne si nemyslí, že by prekročila nejakú hranicu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu