Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Výzva tučného tínedžera: Schudol 57 kg, aby mohol ísť do Afganistanu!

Anthony predtým a teraz Zobraziť galériu (2)
Anthony predtým a teraz (Zdroj: allvoices.com)

PRESTON - Osemnásťročný Anthony Caulton z anglického grófstva Lancashire vyhral svoju malú súkromnú vojnu s nadváhou, keď za desať mesiacov schudol takmer 60 kilogramov. Teraz sa mu už konečne môže splniť sen, ktorým je stať sa vojakom.

Mladík vždy sníval o tom, že raz bude slúžiť svojej vlasti a kráľovnej. Chce ísť do Afganistanu, aby pomohol poraziť militantné hnutie Taliban. Keď sa minulý rok v júli zúčastnil náboru do armády, neuspel. So svojou hmotnosťou 133 kilogramov sa totiž nezmestil do stanoveného limitu 80 kg. "Nemohol som uveriť, že ma odmietli. Bolo to, akokeby sa mi v tej chvíli zrútil celý svet," spomína.

Anthony si preto nariadil prísnu diétu a mastné jedlá nahradil kuracím mäsom, ovocím a zeleninou. Taktiež začal pravidelne behávať a venuje sa aj boxu. Po desiatich mesiacoch váži len niečo vyše 70 kíl. "Povedal som si, že schudnem a tak sa aj stalo. Mojím hnacím motorom bola túžba ísť do Afganistanu," zdôvodňuje svoje odhodlanie.

Pravidelné cvičenie sa stalo každodennou súčasťou života Anthonyho
Zobraziť galériu (2)
Pravidelné cvičenie sa stalo každodennou súčasťou života Anthonyho  (Zdroj: allvoices.com)

Nedávno opäť absolvoval testy a na veľkú radosť tentokrát uspel. "V náborovom stredisku mi povedali, že som si počínal skvele. Už sa veľmi teším na kariéru vojaka," dodal Anthony.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu