Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smrť pre adrenalín: Bláznenie Rusov zabilo neskúsené dievča (†24)!

(Zdroj: Daily Mail)

PETROHRAD - Viac odvahy ako rozumu. Aspoň tak sa javí prípad mladej Rusky z Petrohradu, ktorá precenila svoje sily už pri prvej lekcii parkúru. Pokus o preskok z budovy na budovu sa totiž skončil tragicky, keď sa dievčina zrútila z výšky 17. poschodia. Bola na mieste mŕtva.

Dievča po celý čas povzbudzovala partia kamarátov, ktorá najprv presviedčala jej staršiu sestru. Tá však skočiť odmietla. Keby tak bola urobila aj ona, nič sa nemuselo stať. Mladíci, ktorých výzvu Ruska prijala, po nešťastí z miesta činu ušli.

Parkúr je kombináciou atletiky a akrobacie. Vyžaduje si intenzívny tréning, pričom ide o preukázanie fyzických síl, vytrvalosti a obratnosti. V Rusku sa už v minulosti objavilo niekoľko podobných tragických prípadov. Ich účastníkmi boli predovšetkým mladí ľudia, ktorí sa pri kaskadérskych kúskoch buď ťažko zranili, alebo zomreli.

Naposledy to bolo v roku 2010 v ruskom Krasnodare, keď sa jeden tínedžer pokúsil preskočiť medzeru medzi stavebnými konštrukciami. Skok sa mu stal osudným.

Jedno z videí, na ktorom sa Rusi bavia naozaj odvážnym spôsobom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu