Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ľudské monštrum: Mladík má obriu hlavu a každú končatinu inú!

Sain stratil ľudskú podobu Zobraziť galériu (2)
Sain stratil ľudskú podobu (Zdroj: Caters)

LÁHAUR - Sain Mumtaz (22) z pakistanského mesta Láhaur trpí zriedkavým ochorením, ktoré spôsobilo abnormálny rast jeho hlavy a končatín. Znetvorený mladík však stále dúfa, že má nádej na liečbu, ktorá mu pomôže nájsť životnú lásku.

Zlomený Sain sa kedysi domnieval, že toto prekliate na neho zoslal pomstychtivý Boh, čo ho uvrhlo do apatie a depresií. Vďaka podpore priateľov a rodiny sa však postupne jeho nálada začala meniť a teraz je odhodlaný zmieriť sa so svojím životom. Našťastie ani okolie ho už nevníma iba ako bizarnú kreatúru.

"Vyzeral som takto od narodenia. Moja tvár, ruky a nohy sú rozdielne veľké a ľudia predpokladajú, že nie som ako ostatné ľudské bytosti. Ale ja som mentálne v poriadku a všetko chápem, mám rad svoj život ako všetci ostatní vrátane mojej rodiny, matky, otca, bratov a sestier, ktorí sa narodili zdraví," vysvetlil Sain.

"Ľudia predo mnou najprv utekali. Ale teraz sa ku mne správajú normálne. Keď som vonku, sedia pri mne a rozprávajú sa so mnou. Nazývajú ma ich priateľom. Dúfam, že jedného dňa sa uzdravím a stretnem ženu, ktorá ma bude milovať," prezrádza mladý Pakistanec svoje sny.

Sain nenavštívil lekára, odkedy bol chlapec. Vtedy mu bolo povedané, že trpí Proteus syndrómom a v takom prípade neexistuje žiadna liečba. Ak by naozaj išlo o správnu diagnózu, jeho nádeje by boli nulové. Jeho rodina však stále dúfa, že má inú poruchu a stále je tu možnosť, ako mu pomôcť.

Ľudské monštrum: Mladík má
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Caters)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu