Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi kočky ruských hokejistov: Tieto krásky ulovili ľadoví majstri!

Aj tieto krásky dostali svojim sexepílom členov ruskej hokejovej reprezentácie. Zobraziť galériu (8)
Aj tieto krásky dostali svojim sexepílom členov ruskej hokejovej reprezentácie.

MOSKVA – Majú sa čím pochváliť! Hladkým priebehom hokejového šampionátu a veľkolepým víťazstvom ruskí korčuliari nepotešili len milióny svojich fanúšikov. Podporu v desiatich úspešných zápasoch zaručene cítili aj zo strany svojich sexi polovičiek. Pozrite sa na dámy, ktoré stoja za úspechom hokejových majstrov.

 

 

 

Alexander Ovečkin a Maria
Zobraziť galériu (8)
Snáď najznámejší útočník Alexander Ovečkin je už dlhšie obdobie spájaný s krásnou krajankou Mariou Kirilenko. Tá sa venuje profesionálnemu tenisu a je dobrou kamarátkou aj našej reprezentantky Daniely Hantuchovej. Milenecký vzťah zoficiálnil práve hokejista v novembri 2011, kedy ich spoločnú fotografiu zverejnil v sieti Twitter.
Jevgenij Malkin a Oksana
Zobraziť galériu (8)
O zaujímavom výbere partnerky možno hovoriť u fenomenálneho útočníka Jevgenija Malkina. Ten totiž zatúžil po domácej sexbombe Oksane Kondakovej, ktorá je od neho staršia o 5 rokov. Párik sa spoznal v nočnom klube v čase, keď blondínka bola ešte stále vydatá za istého ruského boháča. Malinove milióny jej však zrejme zachutili viac.
Semjon Varlamov a Dasha
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: OK)
Sexi úlovkom sa netají ani ruský brankár Semjon Varlamov. Mladý gólman si totiž užíva s glamour modelkou Dashou Mironovou, ktorá má za sebou nejedno šteklivé fotenie.
Pavel Dacjuk s manželkou
Zobraziť galériu (8)
Vo výbere ruskej reprezentácie sa nájdu aj spokojní ženáči. Jedným z nich Pavel Dacjuk, o ktorého sa stará manželka Svetlana. Doteraz mu porodila len jednu ratolesť – dcéru Elizabeth.

Do chomúta už stihol vstúpiť aj len 20-ročný útočník Jevgenij Kuznecov. Prstene si vymenil s blondínkou Anastasiou Zinovievovou, pričom na svadbe nechýbali jeho spoluhráči vrátane Ovečkina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu