Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šialený nápad: Japonec chcel zjesť burger s 1050 plátkami slaniny!

Mladíkovi nepomohla ani modlitba. Slaninu nezjedol
Mladíkovi nepomohla ani modlitba. Slaninu nezjedol (Zdroj: YouTube)

TOKIO - Hamburger sám o sebe je kalorickou bombou. Čo tak pridať si do neho ďalších 1050 plátkov slaniny? Tento šialený nápad sa pokúsil zrealizovať tridsaťsedemročný Japonec, ktorý tak využil ponuky reťazca rýchleho občerstvenia. Svoju snahu zdokumentoval a natočil na kameru.

Ponuka Burger Kingu v japonskom Tokiu je pre milovníkov slaniny naozaj lákavá. Zákazníci si totiž na želanie môžu nechať do svojho hamburgeru pridať pätnásť plátkov slaniny za 110 japonských jenov (približne jedno euro).

Muž, ktorý na internete vystupuje pod prezývkou rocketnews24, tejto ponuky využil maximálne. Minulý týždeň si k svojmu pokrmu priobjednal neuveriteľných sedemdesiat extra slaninových porcií v prepočte za 70 eur. Do jedla sa pustil s nadšením, to ho ale už o krátku chvíľu opustilo. Začal sa potiť a nakoniec skončil na toalete. Dojedať po ňom muselo niekoľko ďalších ľudí.

Zjesť takú ohromnú kopu slaniny je zrejme naozaj nad ľudské sily. Mladému Japoncovi slúži ku cti aspoň to, že o niekoľko dní skôr bez väčších problémov skonzumoval 105 plátkov slaniny, informoval portál tn.cz.

Megaporcia slaniny ostala nepokorená

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu