Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Moderátor sa rehotal v priamom prenose: Kvôli poľskému zvyku s "prirodzením"!

Cooper dostal minútový záchvat smiechu
Cooper dostal minútový záchvat smiechu (Zdroj: CNN)

NEW YORK - Záchvatu smiechu v priamom prenose sa opäť raz neubránil Anderson Cooper (45), známy moderátor televíznej stanice CNN. Pri videoreportáži o veľkonočných zvykoch poľskej komunity v americkom Buffale nedokázal zachovať kamennú tvár profesionála a na dvojzmyselnom slovíčku sa rehotal ako malý uličník.

"Medzi svojrázne zvyky patrí, že chlapci polievajú svoje obľúbené dievčatá vodou. Dievčatá im to vracajú a švihajú ich vetvičkami bahniatok," znel komentár k záznamu. Na tom by nebolo nič vtipné, keby záverečné slová "vetvičkami bahniatok", teda "pussy willow branch", neobsahovali slovíčko "pussy", ktoré v americkom slangu znamená aj dámske prirodzenie.

Reakcia moderátora bola okamžitá. Medzi salvami smiechu sa zmohol už iba na krútenie hlavou a šomranie "to je hlúpe, to je tak strašne hlúpe". Jeho výrok však vyvolal pobúrenie Poliakov z Buffala, ktorí sa domnievali, že tým naráža na ich veľkonočné zvyky.

Jedna z najväčších hviezd CNN sa za svoj výstup kajala. "Ospravedlňujem sa každému, kto získal dojem, že sa vysmievam veľkonočným zvykom. Ja som ale hlúpym myslel to, že sa nedokážem prestať smiať kvôli istému slovíčku."

Moderátor dostal záchvat smiechu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu