Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Manželia si zachránili život: Zo strachu schudli 100 kíl!

Simon a Tracy schudli dokopy 100 kíl
Simon a Tracy schudli dokopy 100 kíl (Zdroj: thesun.co.suk)

BRAINTREE - Simon a Tracy Bartlettovci z britského Braintree vážili dokopy 235 kíl a obaja s nadváhou bojovali už od puberty. Teraz sa však pýšia telami chudšími takmer o 100 kíl a nikto z ich okolia ich nespoznáva.

Žena roky zápasila s nadváhou 115 kíl a hlavne so závažným ochorením, kedy biele krvinky napádajú vlastný organizmus. Veľká nadváha všetko ešte zhoršovala. Zufalý Simon dokonca na Vianoce 2010 volal ich vtedy 17-ročnému synovi, že matka možno do rána neprežije. Sama si myslela, že ďalší rok je jej posledný.

"Bola som zase pripojená na dýchacom prístroji a vedela, že to tak jednoducho nejde ďalej. Simonovi som preto povedala, že už takto žiť nemôžem. Ak by to malo trvať ďalší rok, tak sa radšej zabijem," priznáva Tracy.

Rozhodli sa teda zachrániť život nielen žene, ale vlastne aj Simonovi, ktorý vážil 120 kíl a ozývali sa problémy v podobe vysokého tlaku, bolesti kĺbov aj sťaženého dýchania.

Ich životospráva konečne nabrala nečakané obrátky. Ak si však myslíte, že v jedle trpia, tak je to práve naopak. Schudli práve tým, že začali jesť viac, ako jedli. Dokonca sa nezriekajú ani svojich obľúbených sladkostí, ale samozrejme len v obmedzenom množstve. Nie je však strava ako strava.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu