Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Kollárova Barbara: Chcela zatieniť Gunčíkovú a Banášovú!

Famme Fatale v akcii Helena, Gabika a Adela Zobraziť galériu (10)
Famme Fatale v akcii Helena, Gabika a Adela

BRATISLAVA – Mal to byť jej večer, niekto jej však rozdúchal hviezdny prach. Gabika Gunčíková krstila s “Kalashnikovom“ svoj debutový album na pravidelnej štvrtkovej akcii World by Women v bratislavskom Kartelli. Objektívy však silou-mocou pútala iná žena.

Všetko nasvedčovalo tomu, že speváčka zo SuperStar a tanečnica z Let’s Dance si krst svojho prvého albumu užije. Médiá a smotánku na akciu okrem nej pripútala aj moderátorka večera Adela Banášová či krstná mama Helena Zeťová. Gabika sa dokonca priviezla na luxusnej limuzíne od www.luxurylimo.eu spolu so svojimi najvernejšími fanúšikmi. Zrak prítomných sa však často od pódia presúval k hlučnému boxu, v ktorom so svojou partiou žúrovala Barbara Bátorová, bývalá milenka milionára Borisa Kollára. Okrem celebritných póz so svojou kamarátkou akčne tancovala a hlučne sa smiala. Hlavne, aby bola stredobodom pozornosti. Oči jej však ostali pre plač. Všetkých väčšmi zaujímali skutočné hviezdy. Tie mali možnosť ochutnávať vo VIP boxe aj to najlepšie sushi od KungFood.

Pár alebo nepár?

Adela na krst prišla v spoločnosti Petra Modrovského. Stalo sa tak len niekoľko desiatok hodín pred tým, ako moderátorka so svojim (ne)frajerom odletela pracovne do Los Angeles. Ako solitér sa do Kartellu dostavila moderátorka a herečka Karin Haydu, ktorú už niekoľko mesiacov miesto jej uväzneného priateľa Martina Ráca rozveselujú jej blízki a známi. Aj napriek tomu, že na krste sa snažila pôsobiť optimistickým dojmom, bolo zjavné, že je unavená. Občasný únik od problémov do spoločnosti však pomôže každému. A o Karin bolo v ten večer naozaj dobre postarané.

World by Women je séria akcií pod taktovkou tých najinšpirujúcejších žien zo šoubiznisu, z modelingu a z umenia. Ako predvoj svojho aktuálne prebiehajúceho turné v Kartelli nedávno vystúpili aj krásne a talentované dievčatá z G-Strinx. Ich párty sa stala zároveň oficiálnou afterpárty po krste albumu Nový človek Majka Spirita. Ten sa na tri krásne huslistky dokonca prišiel pozrieť s „kolegom“ a kamarátom reperom Egom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu