Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Boháč "spláchol" 800-tisíc: Luxusný kabriolet zničil za 30 minút!

Po spŕške vody dopadol kabriolet zle-nedobre.
Po spŕške vody dopadol kabriolet zle-nedobre. (Zdroj: YouTube)

ADELAIDE - Každý vlastník kabrioletu, ktorý nechá spustenú strechu na svojom aute a neparkuje v garáži, by mal pozorne sledovať počasie. V opačnom prípade by mohlo prísť k podobnej situácii, ktorá sa odohrala na ulici v austrálskom meste Adelaide. Luxusný Rolls-Royce v hodnote približne 800-tisíc eur premokol do nitky. Spôsobená škoda je pre obyčajného smrteľníka závratná.

Dvadsaťosemročný Austrálčan natočil pred kaviarňou vo štvrti Glenelg prepychový Rolls-Royce Drophead Coupé, ako stojí na daždi s otvorenou strechou. Majiteľ ho nechal bez povšimnutia zhruba pol hodiny.

Autor opísal, že na sedačkách aj v priestoroch pre nohy boli kaluže vody. Palubná doska s dotykovým displejom stihla nasiaknuť vodou, rovnako ako aj batožina, ktorá vo vozidle zostala.

Špecialista na interiéry áut John Barsoumian, ktorý vlastní v Sydney servis, odhadol celkovú škodu na desiatky tisíc austrálskych dolárov.

"Dážď mohol úplne zničiť kožené sedačky, drevené prvky aj koberčeky. Ak by sa tak naozaj stalo, mohla by cena opráv vystúpiť až na 100 000 austrálskych dolárov (cca 80 tisíc eur). Záleží na rozsahu škôd a na type poistenia, je ale dokonca možné, že bude celé auto na odpis," povedal austrálskej televízii Barsoumian.

Kabriolet v daždi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu