Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Petra Polnišová a Klára Surdusová na nákupoch v Outlete Dress 4 less

Petra Polnišová a stylistka Klára Surdusová na vianočných nákupoch v Outlete  Dress 4 less. Zobraziť galériu (3)
Petra Polnišová a stylistka Klára Surdusová na vianočných nákupoch v Outlete Dress 4 less.

BRATISLAVA - Petru Polnišovú, ktorá práve nakrúca úspešný seriál Hoď Svišťom a stylistku Kláru Surdusovú sme pristihli na vianočných nákupoch v Outlete Dress 4 less, ktorý už po druhý krát pripravil v OD Dunaj v Bratislave pre fanúšikov kvalitného oblečenia veľký výpredaj značkovej módy.

Petra nakupovala na VIP dni oblečenie a doplnky od návrhárov ako Dolce & Gabbana, Ferre, Armani, Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, Valentino, Bench. , All Saints, Guess, O ´ Neil, Leros  Tieto aj mnohé iné značky dostanete len od stredy 23.novembera  do soboty 26. novembra v outlete Dress 4 less so zľavami od 50% do 90%.

Petra Polnišová nakupovala značkové oblečenie so zľavami až do 90% spolu s členmi VIP Klubu Outletu Dress 4 less. Od stredy bude outlet otvorený pre verejnosť až do soboty do 19,00. 

Pre Petru to bola na takomto výpredaji, známom tiež ako „pop-up sale“ premiéra, hoci   Outlet Dress 4 less usporiadal podobný výpredaj už po druhý krát. Zdá sa, že vyjadrenia vedenia firmy o opakovaní takýchto výpredajov budú pravdivé a na druhom a treťom poschodí OD Dunaj (tiež známeho tiež ako „starý Dunaj“) si priaznivci svetovej módy prídu opäť na svoje -  nájdu tu  dámske, pánske aj detské oblečenie: tričká košele, saká, nohavice a kostými, kabelky a bundy, ale aj spoločenskú módu od zvučných svetových návrhárov.

Prvý výpredaj sa konal v septemebri a OD Dunaj sa tak po rokoch postupne opätovne stáva miestom, kde môžete dostať kvalitné oblečenie, ako si to pamätajú Bratislavčania ešte z tridsiatych rokov miunlého storočia.

 

O Dress 4 less

Outlet Dress 4 less od júna 2011 prínáša svojim zákazníkom v kamennom obchode v OD Dunaj módu od svetových návrhárov, ako Dolce & Gabbana, Ferre, Versace, Armani, Hilfiger, Just Cavalli, Valentino, Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger a iné.

Do budúcnosti plánuje pokračovať v krátkodobých, tzv „pop-up“ výpredajoch,  pričom členom registrovaným vo VIP klube umožňuje vstup na prvý deň výpredaja a tiež ich ako prvých informuje o nadchádzajúcich akciách.

Pre viac informácií kliknite na www.dress4less.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu