Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska s plochými prsiami: Airbagy v podprde mi zachránili život!

Lisa si nechala zväčšiť prsia a už viac nemusí nosiť vypchávky Zobraziť galériu (2)
Lisa si nechala zväčšiť prsia a už viac nemusí nosiť vypchávky (Zdroj: swns.com)

GLASGOW - Donedávna ich ešte preklínala, dnes je za ne vďačná. Lisa Somervilleová prišla počas hrozivej autonehody takmer o život. Pred smrťou ju paradoxne zachránil plochý hrudník a fakt, že podprsenku mala vypchatú vankúšikmi.

Mladá žena sa vracala domov z práce, keď v silnom lejaku stratila kontrolu nad svojím vozidlom a napálila do ďalšieho auta. Nebola pritom pripútaná bezpečnostným pásom. Pri nehode utrpela viaceré zranenia vrátane prepichnutých pľúc, polámaných rebier a zlomeného nosa. Lekári jej neskôr povedali, že keby nemala vrchný diel spodnej bielizne vyplnený silikónovými vložkami, s najväčšou pravdepodobnosťou by haváriu neprežila. Zafungovali totiž ako airbagy, ktoré zjemnili náraz.

"Žijem vďaka "kuracím rezňom", ktorými som si vystielala podprsenku. Nosila som vtedy dokonca dva páry, v každom košíku jeden. Keby som ich nemala, rebrá by mi prepichli srdce. Poslúžili ako moja ochrana," povedala Angličanka, ktorá sa živí ako recepčná. 

Lisa nosila v podprsenke tieto "kuracie rezne"

Kráska s plochými prsiami:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: swns.com)

Je to naozaj irónia, že niečo, čo nenávidela celý svoj život, jej ho zachránilo. Podľa Lisy to má len jeden háčik - teraz všetci vedia, že pod šatami nemala bohatú nádielku, akou sa až do nehody pýšila. Po tom, ako sa uzdravila, si konečne splnila sen a podstúpila zákrok na zväčšenie poprsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu