Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Výbuch moderátora: Dostala ho nemecká lyžiarka "Vagína Smradľavá"!

Bradley Walsh len ťažko ovládol smiech
Bradley Walsh len ťažko ovládol smiech (Zdroj: YouTube)

PRAHA/BRATISLAVA - Každý všedný deň o piatej popoludní vysiela britská televízia ITV súťažný program s názvom The Chase (Naháňačka). Moderátor Bradley Walsh v ňom kladie súťažiacim otázky z najrôznejších odborov. Keď sa tento pondelok objavila otázka zo športu týkajúca sa Fanny Chmelarovej z Nemecka, Walsh len s veľkými ťažkosťami dusil záchvat smiechu.

Walsh ako zvyčajne čítal viac či menej zákerné otázky, na ktoré mali súťažiaci v jeho relácii odpovedať. Potom sa ale objavila otázka: V akej športovej disciplíne reprezentuje Nemecko Fanny Chmelarová?

Na prvý pohľad na tom nie je nič vtipného, kto však pozná anglický jazyk, najskôr už tuší, prečo moderátor vyprskol smiechom. Vysoká 26-ročná zjazdárka Fanny Chmelarová, ktorá reprezentovala Nemecko okrem iného aj na minuloročných zimných olympijských hrách vo Vancouveri, má totiž trochu nešťastné meno. Fanny znamená v preklade slangové označenie ženského pohlavného orgánu.

Ako by to ešte nestačilo, keď sa v angličtine vysloví priezvisko v tvare Chmelar, znie to veľmi podobne ako slovo "smeller", teda Smraďoch. Cudzie mená niekedy dokážu naozaj pobaviť. Televízia nezaprela svoj ​​zmysel pre humor a epizódu odvysielala bez zostrihu aj s Walshovým smiechom. Informoval portál novinky.cz.

Vtipná súťaž

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu