Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Maximálna ochrana pred zubným kazom

Zubná pasta Odol3dent Maximum Zobraziť galériu (2)
Zubná pasta Odol3dent Maximum

Vedeli ste, že pri bežnom čistení zubov "upracete" len 30 % plochy chrupu? Zdá sa vám to zvláštne? Počítajte spolu s nami!

Kam kefka nedosiahne

Zub sa skladá z troch častí: korunky, krčka a koreňa. Korunka je bežne viditeľná časť chrupu, na ktorú kefkou bez ťažkostí dosiahnete. Zvyšných 70 % vášho zuba je ale schovaných v ďasnách, kam počas každodennej zubnej hygieny rozhodne nezabrúsite. Že to nie je vzhľadom na dômyselné krytie zuba potrebné? Pozor!

 

Zákerný povlak

V mnohých prípadoch ďasno takzvane netesní a práve kvôli tomu nedokáže zub spoľahlivo ochrániť. Stačí malé oddelenie od chrupu a zubný povlak sa razom dostane tam, kam nemá - teda až k najzraniteľnejším častiam zuba! Mäkká a lepivá vrstva povlaku bohužiaľ nie je neškodná. Tvoria ju drobné zvyšky potravy, ktoré predstavujú ideálne živné pole pre baktérie. Práve pohotové mikroorganizmy sa neskôr podieľajú na vzniku zubného kazu a zápalu ďasien.

 

Chráňte svoje ďasná

Zradné baktérie páchajú škody hlavne tým, že znižujú pH na povrchu zubov. Pôvodne neutrálne prostredie ústnej dutiny sa kvôli ich prítomnosti mení na kyslé a pri prekročení určitej medze dochádza k uvoľňovaniu minerálnych látok, ktoré naleptávajú sklovinu zuba. Baktérie veľmi často napádajú aj jemné tkanivo ďasna, čo môže viesť k ďalším nepríjemným ťažkostiam.

 

Spoľahlivá ochrana

Pred všetkými vyššie uvedenými problémami vás dokonale ochráni nová zubná pasta Odol3dent Maximum, ktorá je výnimočná tým, že chráni celý zub - teda nielen korunku, ale aj časti schované pod ďasnom. Obsahuje fluorid posilňujúci zubnú sklovinu, zamedzuje vzniku kazov a zároveň dokáže kontrolovať množstvo zubného povlaku pri ďasnách, čím ich udržuje priľahlé tesne k zubom. Komplex aktívnych zložiek navyše posilňuje prirodzenú bariéru chrániacu koreň zuba, ktorý je oveľa mäkší a zraniteľnejší než vrchná časť chrupu.

 

Vedecky potvrdené!

Klinické testy preukázali, že počas dvanástich týždňov užívania dokáže zubná pasta Odol3dent Maximum znížiť mieru povlaku až o 24 % v porovnaní s bežnými pastami. Ak chcete pre svoj chrup urobiť maximum, zvoľte zubnú pastu, ktorá ho ochráni na 100 %!

 

Aby sa nestínali stromy

Ďalším dôvodom pre vyskúšanie zubnej pasty Odol3dent Maximum môže byť informácia, že sa nepredáva v štandardnej papierovej škatuľke. Vďaka tomu sa ročne ušetrí 320 ton papiera a celosvetovo sa nezotne 2240 stromov.

 

Viac informácií na www.odol3dent.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu