Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najsmradľavejší muž planéty sa neumýval 37 rokov!

Kailash Singh Zobraziť galériu (4)
Kailash Singh (Zdroj: barcroft india)

LONDÝN/BRATISLAVA - Indovi Kailash Singhovi (65) sa dostalo zvláštnej pocty. Keďže sa neumýval už dlhých 37 rokov, označili ho za najsmradľavejšieho muža sveta. Najťažšie to má jeho žena, ktorá ho niekoľkokrát nútila okúpať sa, no neúspešne.

Singh sa na radu kňaza neumýval a nestrihal si svoje 180-centimetrové dredy od roku 1974, kedy sa oženil. Malo mu to zabezpečiť narodenie syna a dediča, no náboženská pomoc zjavne zlyhala. Singh má totiž sedem dcér a stal sa tak obľúbeným terčom susedských vtipov.

Ind trávi svoje dni pasením kráv a prácou na poli pri teplote 47 °C v meste Varanasi na brehoch Gangy, ale očistu dopraje iba zvieratám. Sám si každý večer dá "kúpeľ ohňom". Ten spočíva vo fajčení marihuany, modlitbách a tanci okolo ohňa.

Pokus rodiny o dotlačenie muža do potoka, skončil neúspechom. "Bojovali sme s ním, ale utiekol," povedala jeho žena Kalavati Devi (60). "Hovorí, že radšej zomrie, než sa vykúpe a jedine syn by mohol zmeniť jeho názor," dodala.

Hoci mu manželka dokonca pohrozila, že s ním prestane spávať, nakoniec zvíťazila lojalita a Kalavati sa musela zmieriť so zápachom. 
Kailashov jediný kontakt s vodou predstavuje umytie si rúk a úst.

"Nemám syna, tak sa nikdy znovu neokúpem. Možno, keď sa znovu narodím," trvá na svojom rozhodnutí Ind.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu